Mesaj uriaş pentru David Popovici! Nadia Comăneci nu s-a mai abţinut. Ce trebuie să facă sportivul după finala olimpică

David Popovici felicitat de Nadia Comăneci după ce a obținut medalia de aur la Jocurile Olimpice 2024. Fosta gimnastă va fi alături de campionul mondial pentru finala de la 100 m liber.

David Popovici a obținut medalia de aur la proba de 200 m liberi de la Jocurile Olimpice, cu un timp de 1:44.72.

Mesaj uriaş pentru David Popovici!

După o cursă în care Matthew Richards a dominta, David a reușit în ultimi metri de bazin să îl depăsească și să atingă linia de finish cu doar 2 sutimi de secundă înaintea britanicul, care a terminat cu timpul de 1:44.74.

Fiind prezentă în tribune la finala pe echipe de la gimnastică, în care naționala României s-a clasat pe locul 7, Nadia Comăneci a oferit un scurt interviu în care l-a felicitat pe David Popovici pentru reușita incredibilă de a intra în istoria României ca fiind primul înotător cu aur olimpic.

„A scris istorie! M-am bucurat enorm pentru Popovici, sper să îl văd mâine. A fost prima medalie, istorică! Îi transmit felicitări și ne vedem în Los Angeles și mâine seară!”, a declarat Nadia Comăneci, potrivit as.ro.

David Popovici s-a calificat și în finala probei de 100 de metri liber, obținând a cincilea timp. Din păcate, britanicul Matt Richards nu a reuşit calificarea în finala probei, care este programată miercuri, de la ora 23:39.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed