Edi Iordănescu se va enerva cumplit! Atac dur al lui Mircea Rednic la adresa naţionalei. E foarte grav

Edi Iordănescu atacat în urma declarațiilor făcute cu privire la echipa națională a României. Mircea Rednic a găsit nod în papură, iar conducerea FRF nu a scăpat nici ea de acuzațiile tehnicianului.

Edi Iordănescu nu mai este selecționerul României. Tehnicianul și-a anunțat plecarea de la națională în urmă cu o săptămână, iar înainte să o facă le-a transmis jucătorilor, dar și suporterilor, un mesaj de mulțumire.

Edi Iordănescu se va enerva cumplit!

Acest mesaj transmis de Edi Iordănescu l-a deranjat foarte tare pe Mircea Rednic, mai ales partea în care selecționerul a spus că jucătorii naționalei fac parte din „Generația de suflet”.

Tehnicianul nu poate concepe acest lucru, deoarece jucătorii nu sunt la nivelul Europei, și nu pot trece de echipe cu lot de calitate, precum Belgia și Olanda.

„Putea să spună „Generația norocoasă”, nu de suflet. În momentul când am dat de echipe cu jucători de calitate, n-au mai mers nici mătăniile, nici crucile. Și crucea de pe Caraiman dacă o aduceam nu puteam să batem Belgia și Olanda”, a spus Mircea Rednic.

„Se formase un grup și nu puteai să intri”

Cuvintele dure nu s-au încheiat doar la Edi Iordănescu. Rednic a continuat atacul și la adresa FRF-ului, mai exact la adresa lui Mihai Stoichiță, acuzândul că nu acceptă sfaturile celor din jur.

Antrenorul de la UTA Arad a scos în evidență și faptul să Adrian Mutu se află pe lista de potențiali selecționeri, înaintea lui, dar și că el a reușit să câștige doua capionate cu echipe diferite, iar Gică Hagi are două doar cu Farul.

„Trebuie să vină un antrenor care să accepte sfaturile lui Stoichiță, să-i accepți și pe Constantinovici, pe Jerry Gane… Niște chestii, niște compromisuri. E greu!
Nu înțep pe nimeni. Asta simt! Eu sunt realist. Acolo sunt niște lucruri clare care au fost și în perioada lui Mircea Sandu! Acolo se formase un grup și nu puteai să intri.

Gică dacă vine, vine cu staff-ul lui, cu proiectele lui. Boloni la fel și știu cum a lucrat la echipa națională. El pierde pe mâna lui nu se lasă sfătuit. Știu ce e acolo! Asta e situația.

Oamenii au avut rezultate și ei decid, ei răspund. Dar mai mult ca sigur vor alege un antrenor pe plăcerea lor. Niciodată n-am fost frustrat. Sunt câțiva care nu mă acceptă acolo. Luat ca performanțe, Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo”, a declarat, potrivit gsp.ro, Mircea Rednic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed