Vine Mircea Lucescu la echipa naţională?! Întâlnire secretă cu omul lui Răzvan Burleanu. Antrenorul a recunoscut totul

Vine Mircea Lucescu la echipa naţională?! Întâlnire secretă cu omul lui Răzvan Burleanu. Antrenorul a recunoscut totul. Sunt dezvăluiri de ultimă oră despre negocierile secretă ale oamenilor din FRF.

După ce a fost refuzat de către Gică Hagi, Răzvan Burleanu caută un alt selecţioner. Pe Edi Iordănescu nu l-a putut convinge să rămână la naţională.

Vine Mircea Lucescu la echipa naţională?!

Acum, Răzvan Burleanu încearcă să dea lovitura cu Mircea Lucescu. Antrenorul a recunoscut că s-a întâlnit cu omul şefului FRF, Mihai Stoichiță. Cei doi s-au văzut la o zi după ce Gică Hagi a refuzat oficial propunerea lui Răzvan Burleanu.

„Il Luce” s-a văzut la o terasă cu directorul general al Federației Române de Fotbal. Tehnicianul în vârstă de 79 de ani a ținut să afirme că nu a discutat despre varianta de a prelua postul rămas vacant după plecarea lui Edi Iordănescu. „M-am întâlnit cu Mihai Stoichiță la o cafenea în Primăverii, însă nu am discutat nimic despre echipa națională„, a declarat Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Unul dintre cei mai titraţi antrenori români a fost pe banca naționalei României în 58 de meciuri, în perioada 1981 – 1985. I-a calificat pe tricolori la EURO 1984. În momentul de față, pe lista scurtă a lui Răzvan Burleanu ar mai fi doi antrenori. Asta doar dacă negocierile cu Lucescu ar pica. Este vorba despre Adi Mutu și Mirel Rădoi. „Briliantul” a purtat mai multe discuții, luni, cu Mihai Stoichiță, și este favorit pentru postul de selecționer. Pe lista mai lungă a oamenilor din Federaţie s-ar mai afla şi Marius Şumudică, deşi acesta nu a fost nominalizat în Comisia Tehnică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Ciprian Tătărușanu surprinde pe toată lumea! Care este echipa sa de suflet. Nu este vorba despre FCSB

Ciprian Tătărușanu a făcut dezvăluiri surprinzătoare după ce și-a...

Bomba momentului în Superliga! Ioan Ovidiu Sabău a dat lovitura. Jucătorul care tocmai a semnat cu U Cluj

Bomba momentului în Superliga! Ioan Ovidiu Sabău a dat...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed