Rafa Nadal face senzaţie la Jocurile Olimpice 2024! Pas important către medalii. Victorie dramatică alături de Carlos Alcaraz

Prezent la Paris, marele tenismen Rafa Nadal face senzaţie la Jocurile Olimpice 2024! Spaniolul a făcut un pas important către obținerea unei medalii. Victorie dramatică alături de compatriotul său Carlos Alcaraz.

Spaniolii Rafa Nadal și Carlos Alcaraz sunt prezenți la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Cei doi au făcut echipă la dublu și au reușit să se califice în sferturile de finală ale competiției.

Rafa Nadal face senzație la Paris!

În proba de simplu, Nadal a fost învins de sârbul Novak Djokovic, principalul favorit, în două seturi, 6-1, 6-4. La dublu lucrurile s-au desfășurat bine, iar perechea Nadal / Alcaraz, s-au calificat în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice de la Paris.

Partida s-a terminat cu scorul de (6-4, 6-7 [2], 10-2) împotriva lui Tallon Griekspoor şi Wesley Koolhof din Olanda. În următorul meci se vor confrunta cu americanii Austin Krajicek şi Rajeev Ram, cap de serie 4, pentru un loc în semifinale.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed