Scandal uriaş la Jocurile Olimpice 2024! Sportiva noastră lansează acuzaţii devastatoare. Ce s-ar fi întâmplat în timmpul disputei

Lăcrămioara Perijoc a ratat calificarea în sferturile de finală ale categoriei 54 de kilograme, la Jocurile Olimpice 2024! Pugilista a câștigat prima repriză cu Enkhjargal Munguntsetseg, însă mongoleza a definitivat soarta partidei.

La scurt timp după insuccesul de la Paris, Perijoc a lansat o serie de acuzații la adresa rivalei din ring, dar și la adresa arbitrilor serii. Românca în vârstă de 30 de ani a fost total nemulțumită de modul în care a fost gestionată soarta partidei.

Lăcrămioara Perijoc a spus clar!

Perijoc a dat de pământ cu rivala Enkhjargal Munguntsetseg.

„Nu știu ce n-a mers, n-a fost să fie victoria mea. Sunt fericită că am debutat la Jocurile Olimpice, că mi-am reprezentat țara și că am făcut tot ce am putut să câștig, să aud numele țării mele în această competiție.

Îmi pare rău, asta este! Sunt puțin supărată că aș fi vrut să ajung mai sus. Aveam încredere în puterile mele. Repriza a treia am zis că a fost a mea, am arătat mai mult box. Ea doar a tras și m-a dat pe jos, a făcut tot felul de măgării de-astea ca să mă scoată din joc.

Arbitrii văd cum văd ei. Poate nu am fost destul de bună pentru ei astăzi. Antrenorii știu cel mai bine cum stau lucrurile!”, a declarat Lăcrămioara Perijoc, potrivit fanatik.ro.

Românca a ratat calificarea, deși a fost favorită 6, pe tabloul de box feminin la 54 kg.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed