Elias Charalambous pune presiune pe propria echipă! Anunţul momentului făcut de antrenorul de la FCSB. Ce a spus înaintea meciului

Elias Charalambous pune presiune pe propria echipă! Anunţul momentului făcut de antrenorul de la FCSB. Ce a spus înaintea meciului. Returul dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv se va disputa miercuri, 31 iulie, de la ora 21.00, în Budapesta, duel ce va conta în turul secund preliminar din Champions League!

Elias Charalambous, antrenorul roș-albaștrilor, a recunoscut că se gândește doar la calificare. Cipriotul are mare încredere în abilitățile elevilor săi și este convins că FCSB va păși în teren cu o atitudine de învingătoare.

Anunţul momentului făcut de antrenorul de la FCSB!

Elias Charalambous a mulțumit, pe această cale, și oficialilor celor de la FC Botoșani. Partida din Superliga a FCSB-ului, contra moldovenilor, a fost amânată la cererea grupării din Capitală, în contextul în care echipa este nevoită să evolueze și în preliminariile competiţiilor europene.

„Din punctul meu de vedere, aşa cum v-am spus la început, câştigătoarea era clar că se va decide după meciul de mâine. Ne cunoaştem mai bine acum, cu siguranţă meciul se va decide la mici detalii. Trebuie să fim concentraţi 100%, să ne păstrăm energia, să fim competitivi şi în cea mai bună formă, pentru a putea trece în următorul tur.

Simt şi sunt sigur că jucătorii mei sunt concentraţi şi abia aşteaptă să joace mâine. Singurul lucru pe care îl avem în minte e să ne calificăm. Ştim că va fi greu, dar repet, trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne face fanii fericiţi.

„Suntem pregătiți pentru orice!”

Aşa cum am mai spus-o, va fi 50-50. Am arătat că suntem două echipe egale. Un meci de genul acesta va fi decis de mici detalii, aşa văd eu lucrurile. Şansele sunt egale.

Nu ştiu dacă vor fi 90 de minute, dar vor fi prelungiri. (N.r. Sunteţi pregătiţi şi pentru penalty-uri) Suntem pregătiţi pentru orice. În toate sesiunile de antrenamente, avem penalty-uri, nu aşteptăm doar astfel de meciuri pentru a ne antrena. Suntem pregătiţi, jucătorii sunt motivaţi.

Vreau să le mulţumesc celor de la Botoşani, e ceva special pentru fotbalul românesc, toată lumea vrea să trecem mai departe. Asta aduce un plus fotbalului românesc. E un lucru bun pentru noi. Din nou, mulţumim, Botoşani!”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed