S-a aflat adevărul despre David Popovici! Ce a primit campionul român după ce a cucerit medalia de aur. Abia acum s-a aflat totul

La scurt timp după ce a câștigat aurul olimpic la Paris, în cadrul probei de 200 metri liber, David Popovici a primit drept răsplată o cutie misterioasă! Imediat după ce a urcat pe podium, românul a oferit cutia unui prieten care plângea în tribune.

Conform informațiilor oferite de către Fanatik, Popovici a primit posterul oficial, de colecție, al Jocurilor Olimpice, creat de ilustratorul francez Ugo Gattoni!

S-a aflat adevărul despre David Popovici!

Încă de la ediția din anul 1912, de la Stockholm, fiecare sportiv care urcă pe podiumul Jocurilor Olimpice primește, pe lângă medalie, și afișul oficial al ediției.

Posterul înfățișează un cadru ce cuprinde mai multe locuri în care se desfășoară anumite probe din cadrul Jocurilor Olimpice, dar și mai multe elemente reprezentative din Franța.

Românul nu a păstrat cadoul, ci l-a oferit bunului său prieten și coleg, Dragoș Ghile, cel care plângea în hohote pentru performanța atinsă de către înotător.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed