Gigi Becali s-a enervat cumplit! L-a făcut praf pe un jucător de la FCSB. Voia să plece de la echipă din cauza nevestei

Gigi Becali s-a enervat cumplit după ce unul dintre jucătorii de la FCSB i-a transmis că vrea să plece de la echipă. Motivul fotbalistului a fost legat de soția sa care nu vrea să mai locuiască în București.

Patronul campioanei FCSB, Gigi Becali, a fost surprins de decizia unuia dintre jucătorii săi. Sportivul a mers și i-a spus că nu vrea să mai rămână la echipă din cauza soției sale. Aceasta nu se mai simte bine în capitală și își dorește să se mute în alt oraș.

Gigi Becali s-a enervat!

Un jucător de la FCSB a mers la el și i-a transmis că vrea să plece de la echipă. Motivul a fost legat strict de partenera sa care nu se simte bine în București

Cunoscut pentru comportamentul său vulcanic, Becali i-a dat un răspuns ferm. Latifundiarul din Pipera a transmis că așa cum el le respectă contractele jucătorilor, la fel așteaptă și din partea fotbaliștilor să facă. Finanțatorul a dat exemplul lui Chiricheș, care tocmai a semnat un nou acord, de 30.000 de euro pe lună, deși prestațiile sale nu mai sunt la nivelul așteptărilor.

”Să știe un lucru: ’dom’le, vreau să plec, că nu îi mai place nevestei aici în România’. Ce vorbești, mă? Păi, ia macaraua și pleacă! Nu spun nume! ’Dom’le, stai să vezi că nevasta mea nu se mai acomodează la București’.

Și ce faci? Păi, vreau să plec. Păi, stai că îți dau o basculantă să pleci cu basculanta. Eu îi dau lui Chiricheș banii, respectă și tu ce ai semnat. E un jucător valoros: ’Domn-le, nu îi mai place la București soției!’ Ce vorbești, mă? Și ce să fac eu acum că nu îi mai place nevestei? Desființăm echipa acum că ne le mai place nevestelor”, a dezvăluit Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

FCSB nu a început cu dreptul acest nou sezon din Superliga și ocupă poziția 13, cu numai două puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed