Neil Lennon, dat afară?! Dezvăluiri incredibile ale unui apropiat al lui Dan Şucu. Probleme mari la Rapid

Neil Lennon nu reușește să se împace cu suporterii celor de la Rapid! Prezența antrenorul britanic, în vestiarul giuleștenilor, a fost contestată în nenumărate rânduri, primul care a dat startul criticilor fiind nimeni altul decât Marius Șumudică. Fostul antrenor al celor de la Gaziantep a fost șocat de programul săptămânal stabilit de către nord-irlandez.

Nicolae Cristescu, fost patron la Rapid, este, de asemenea, nemulțumit de jocul grupării din Giulești și este de părere că Lennon nu va mai rezista mult timp pe banca tehnică a alb-vișiniilor.

Probleme mari la Rapid!

”Am văzut cu toții cum arată Rapidul. Au avut câteva ocazii clare, au avut bara aia, dar nu știu ce se întâmplă. Să joci cu Petrolul care n-a luat niciun punct, de pe ultimul loc, și să nu fii în stare să-i bați… La echipa și la investițiile care s-au făcut sunt alte așteptări, chiar nu îmi vine să cred și nu am nicio explicație logică.

Schimbările pe care le-a făcut, niște schimbări care nu își aveau rostul. În condițiile în care ești condus cu 1-0 tu faci schimbările alea? Nu știu dacă e haos, dar schimbări total neinspirate, jocul nu este ceea ce trebuie. A venit cu o altă concepție de joc, probabil jucătorii nu sunt obișnuiți cu sistemul ăsta.

Vorbesc cu suporterii, vorbesc și cu Liviu Ungureanu ‘Bocciu’, toți sunt extrem de mâhniți și nu înțeleg nimic. În condițiile astea nu cred că-l prinde paltonul pe Lennon. Nu cred că poate să reziste.

Pretențiile sunt fantastic de mari, investițiile sunt mari, așteptările sunt foarte mari, dezamăgirea este cruntă. Hai să așteptăm că nu sunt decât trei etape care au trecut, dar nu sunt foarte optimist!”, a declarat Cristescu, la Fanatik.

„Au creat cele mai bune condiții din prima ligă!”

Omul de afaceri consideră faptul că cei doi acționari de la Rapid, Dan Șucu și Victor Angelescu, au făcut tot posibilul ca echipa să dispună de cele mai bune condiții.

Însă cumva, undeva, există o discrepanță majoră.

”Tot respectul pentru Șucu și pentru Victor (n.r. – Victor Angelescu). Ei și-au făcut practic datoria. Ei au obligația morală să investească. Să creeze condiții și au creat probabil cele mai bune condiții din prima ligă și tot nu sunt rezultate.

Uitați-vă și la play-off-ul care a fost o catastrofă. Mă așteptam să se trezească, mă așteptam la niște rezultate extrem de favorabile la echipa și la investițiile care s-au făcut. Rezultatele sunt zero și decepția este fantastic de mare!”, a mai spus Nicolae Cristescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed