Probleme mari pentru Max Verstappen! Continuă scandalul la Red Bull Racing. Dezvăluiri din interiorul echipei austriece

Probleme mari pentru Max Verstappen! Continuă scandalul la Red Bull Racing. Dezvăluiri din interiorul echipei austriece. Colegul triplului campion mondial trece prin clipe extrem de grele.

Max Verstappen nu are rezultate, dar colegul său de la Red Bull Racing este aproape de a fi dat afară. Sergio Perez are mari probleme.

Probleme mari pentru Max Verstappen!

Colegul lui Max Verstappen este foarte aproape de a fi dat afară de la Red Bull Racing. Sergio perez trece prin clipe grele din cauza prestaţiilor foarte slabe. Christian Horner a anunţat, în timpul unei întâlniri cu echipa la uzina din Milton Keynes, că Sergio Perez va continua la Red Bull. Totuşi, asta nu înseamnă că va termina sezonul de Formula 1 la această echipă.

Pilotul mexican Sergio Perez va continua alături de Red Bull Racing după pauza estivală din Campionatul Mondial de Formula 1. Rezultatele slabe i-au pus în gardă pe şefii echipei austriece.

„Checo rămâne un pilot Red Bull, în ciuda ultimelor speculaţii. Aşteptăm cu nerăbdare să-l vedem performând în cursele în care a reuşit lucruri bune înainte”, a adăugat oficialul.

Formula 1 se va relua pe 25 august, cu Marele Premiu al Olandei, cursa de casă pentru triplul campion mondial Max Verstappen, celălalt pilot al Red Bull Racing. Verstappen conduce în clasamentul Campionatului Mondial 2024, deşi nu a obţinut nicio victorie în ultimele patru cursei. Este urmat de britanicul Lando Norris, de la McLaren Mercedes, în timp ce Sergio Perez ocupă poziţia a şaptea.

Performanţele slabe ale lui Perez în acest sezon ar putea îngreuna misiunea Red Bull Racing de a-şi păstra titlul mondial la constructori. Echipa austriacă are un avans de doar 42 de puncte faţă de McLaren Mercedes.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed