Omul lui Gică Hagi a spus clar! Cine trebuie să fie noul selecţioner. Răzvan Burleanu trebuie să ştie

Omul lui Gică Hagi nu vede pe nimeni atât de capabil de titlul de selecționer pe cât era Gică Hagi. Răzvan Burleanu trebuie să își aleagă un om care poate să asigure succesul echipei naționale.

Gică Hagi a fost primul pe lista Federației penru a prelua titlul de selecționer al primei reprezentative. Regele a ales clubul pe care îl patronează în detrimentul echipei naționale.

Omul lui Gică Hagi a spus clar!

Pe lista lui Răzvan Burleanu se mai află și Mircea Lucescu, cu care este în discuții, dar despre care s-a scris că ar fi refuzat deja, Adrian Mutu, Mirel Rădoi și Marius Șumudică.

Niciunul dintre ultimi trei antrenori, Ciprian Marica nu-i vede că ar putea face ceva cu echipa națională, la fel cum ar fi putut să o facă Gică Hagi.

Fostul tricolor este de părere că patronul și tehnicianul de la Farul ar fi putut că asigure continuitatea succesului.

”Adi Mutu a mai fost selecționer. Ştie cu ce se mănâncă meseria asta de selecționer care e cu totul alta decât cea de antrenor. Pe dea altă parte ai un Mirel Rădoi care a fost selecționer, dar care a spus că vrea să antreneze zi de zi. Îi place mai mult postura de antrenor de club.

Mai ai un Marius Șumudică. A demonstrat, are performanțe și are rezultate. A reușit să construiască echipe. În afară de Gică Hagi nu văd ca altcineva să ne garanteze, așa cum ar fi fost Gică, succesul și continuitatea”, a spus, potrivit sport.ro, Ciprian Marica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed