Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut! Anunţ uriaş despre David Popovici. Magnatul a dat verdictul despre campionul român

Ion Ţiriac a rămas fără cuvinte în fața reușitei înregistrate de David Popovici la Jocurile Olimpice de la Paris. Magnatul a dat verdictul despre cursa care i-a adus înotătorului titlul de campion mondial.

David Popovici a intrat în istorie și a obținut prima medalie de aur a României la înot, la Jocurile Olimpice 2024, în cursa de 200 m liber.

Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut! Anunţ uriaş despre David Popovici

Campionul Mondial a scos un timp de 1:44:72, la doar două sutimi de locul doi obținut de britanicului Matthew Richards.

Ion Țiriac, care fost prezent în tribune la cursa făcută de David Popovici, a vorbit, pentru agerpres.ro, despre performanța înregistrată de campion.

„Nu poţi să ai întotdeauna ghinion. Două sutimi este extraordinar de puţin (n.r. – diferenţa dintre David Popovici şi ocupantul locului 2, britanicul Matthew Richards). Băiatul şi-a făcut datoria aşa cum n-a promis, dar aşa cum speram toţi. O medalie de aur este o medalie de aur. Hai să fim fericiţi şi să vedem poimâine ce se întâmplă.

Apoi să vedem ce se întâmplă la canotaj. Poate vedem şi o surpriză pe la atletism şi aşa mai departe”, a spus Ion Ţiriac, potrivit sursei menționate mai sus.

Pentru David Popovici urmează proba de 100 de metri liber. Seriile sunt programate marți, 30 iulie 2024, la ora 12.15. Semifinalele vor avea loc în aceași zi, la ora 21.30

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed