Veste teribilă pentru Elias Charalambous! Anunţul venit chiar înaintea meciului. FCSB nu mai are nicio şansă

Specialiștii nu dau nici o șansă echipei lui Elias Charalambous! Roș-albaștrii nu sunt deloc favoriți în meciul retur cu campioana Israelului, din turul 2 preliminar UEFA Champions League.

FCSB va disputa partida retur din al doilea tur preliminar UEFA Champions League cu Maccabi Tel Aviv, miercuri, de la ora 21:00. Meciul se va desfășura pe Boznik Arena din Budapesta.

Veste teribilă pentru Elias Charalambous! Anunţul venit chiar înaintea meciului

Înaintea meciului direct, FCSB-ul află că specialiștii de la Footbal Rankings le dă doar 19% șanse de câștig. Maccabi Tel Aviv fiind favorita partidei, cu 81% șanse să treacă mai departe în turul 3.

Meciul tur s-a terminat la egalitate, 1-1, iar câștigătoarea de miercuri va trebui să joace în turul 3 preliminar al UEFA Champions League pe câștigătoarea dublei Shamrock Rovers – Sparta Praga.

Adrian Șut, apt pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv

Adrian Șut este apt pentru această dispută. Șut a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nu a suferit o accidentare gravă. Investigațiile au arătat că lovitura nu a fost una severă și că va putea reveni la antrenamente, în scurt timp.

Totuși, FCSB nu s-a putut baza pe fotbalistul cu profil defensiv, în următorul meci din campionat cu Oțelul Galați, pierdut cu scorul de 0-2.

Ulterior, conform golazo.ro, medicii au dat ”undă verde” pentru Adrian Șut, iar mijlocașul campioanei României va fi apt de joc pentru partida cu Maccabi Tel Aviv, din Champions League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed