Lovitură devastatoare pentru Răzvan Burleanu! Ce se întâmplă, de fapt, cu Mircea Lucescu. Şeful FRF nu mai are nicio şansă

Răzvan Burleanu trebuie să treacă la următorul plan, deoarece varianta propusă după refuzul lui Gică Hagi, are toate șansele să pice. Un fost fotbalist a spus clar că Mircea Lucescu nu se va implica în acest proiect.

După anunțul plecări lui Edi Iordănescu de la naționala României, Răzvan Burleanu a înaintat o ofertă pe numele lui Gică Hagi. Însă, acesta nu poate să renunțe la proiectul său de suflet, Farul, și a refuzat propunerea.

Lovitură devastatoare pentru Răzvan Burleanu! Ce se întâmplă, de fapt, cu Mircea Lucescu

Astfel că șeful FRF a trecut la următorul nume de pe listă, Mircea Lucescu, care a mai fost la cârma primei reprezentative în anii `80.

Doar că, oferta pare deja picată. Din declarațiile date de Ciprian Marica, înțelegem clar că, cel mai titrat antrenor român nu vrea să revină la echipa națională, vârsta fiind principalul motiv.

(n.r.- despre refuzul lui Gică Hagi) Pe de-o parte îmi pare bine că va continua proiectul pe care l-am început acum câțiva ani. Pe de altă parte, pentru România, cred că ar fi fost un selecționer excelent și am fi avut o garanție a succesului și a continuității.

Era omul care nu poate fi nici manipulat și nici forțat să ia decizii care nu sunt sută la sută în concordanță cu filosofia lui de joc. Pentru România, îmi pare rău, dar pentru Farul mă bucur.

S-a sfătuit cu mai mulți oameni. La final, decizia i-a aparținut lui Gică. Înțeleg că domnul Lucescu e pe locul doi și aș spune să trecem direct la locul trei. Domnul Lucescu, din câte știu și din câte am vorbit cu dânsul, nu-și dorește. Cumva e de înțeles, a ajuns la o vârstă. Nu cred că e ușor să revină la echipa națională”, a spus, potrivit sport.ro, Ciprian Marica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed