Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Mutarea de Champions League a latifundiarului din Pipera. Totul a devenit public

Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous! Mutarea de Champions League a latifundiarului din Pipera. Totul a devenit public. patronul celor de la FCSB a decis să mai facă transferuri, după ce a văzut meciul pierdut de FCSB, în Ghencea, cu Oțelul, scor 0-2.

Gigi Becali l-a vrut pe Louis Munteanu, dar între timp a renunţat la acest jucător. Este extrem de nervos de atitudinea atacantului.

Gigi Becali îi face echipă lui Elias Charalambous!

Gigi Becali a anunţat că renunţă la Louis Munteanu pentru că-l are aproape acontat pe Florin Tănase (29 de ani). ”Nu mă mai interesează (n.r. – Louis Munteanu). Am făcut oferta de două milioane, dar el că băiatul, că tralala, că nu știu ce… ia la revedere, mă! I-am acceptat și salariul lui. Dar că el se mai gândește, că nu știu ce…

Florin Tănase cred că o să vină. Și eu cred că iau un jucător mai valoros, dar fără bani. Înțelegi? E mai golgheter Tănase decât Louis Munteanu”, a spus Becali, conform Pro TV.

Latifundiarul din Pipera are două obiective uriaşe în acest sezon. I-a transmis un mesaj clar lui Elias Charalambous. Vrea ca FCSB să ia titlul, din nou în Superliga, dar asta nu e tot. Le-a trasat jucătorilor de la FCSB un obiectiv uriaş. Vrea ca echipa sa să meargă în grupele Champions League. Returul cu Maccabi Tel Aviv e miercuri seara, de la ora 21.00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed