David Popovici rescrie istoria! Reuşită fabuloasă în finala de la Jocurile Olimpice 2024. Ultimul bazin a făcut diferenţa

David Popovici rescrie istoria! Reuşită fabuloasă în finala de la Jocurile Olimpice 2024. Ultimul bazin a făcut diferenţa. Campionul român a reuşit să câştige medalia de aur în finala de la 200 de metri liber.

David Popovici a început cursa mai slab, dar finalul a fost fabulos. Ultima lungime de bazin a fost perfectă pentru campionul nostru.

David Popovici rescrie istoria!

David Popovici a adus prima medalie de aur pentru România la Jocurile Olimpice 2024. deşi se spunea că este favorit cert în marea finală, românul a avut de tras tare. Începutul nu a fost cum îşi dorea, dar în final nu le-a dat nicio şansă adversarilor.

Înotătorul român a oprit cronomentrul la 1:44:72, la doar două sutimi în fața britanicului Matthew Richards. Popovici a revenit formidabil pe ultimii 25 de metri şi a câştigat aurul la 2 sutimi.

Sursa foto captura Eurosport

Popovici a avut un timp mai slab ca în semifinale. Este vorba despre 1.44.72. A fost la doar două sutimi de britanicul Matthew Richards care a sperat până în ultima clipă la medalia de aur. Pe locul al treilea şi medalia de bronz i-a revenit lui Luke Hobson.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed