Final de drum pentru urmaşa Simonei Halep! Nu a avut nicio şansă la Jocurile Olimpice 2024. Jaqueline Cristian, out şi din turneul de dublu

Final de drum pentru urmaşa Simonei Halep! Nu a avut nicio şansă la Jocurile Olimpice 2024. Jaqueline Cristian, out şi din turneul de dublu. După eliminarea din turneul de simplu, sportiva noastră nu a avut nicio şansă nici la dublu.

Urmaşa Simonei Halep părăseşte prematur Jocurile Olimpice 2024. A fost eliminată şi la dublu, în minim de seturi.

Final de drum pentru urmaşa Simonei Halep!

Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a fost eliminată, luni, în primul tur al probei de dublu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris. Bogdan şi Cristian au fost învinse de perechea japoneză Shuko Aoyama/Ena Shibahara. Româncele nu au avut nicio şansă. Au pierdut în minim de seturu, scor 6-2, 6-3 într-un meci care a durat doar o oră şi 18 minute.

Tot luni, Jaqueline Cristian a fost eliminată în turul doi la simplu de Angelique Kerber, iar România nu mai are nicio reprezentantă în concursul de tenis de la JO. La simplu, Jaqueline a avut o prestaţie solidă. Deşi a pierdut primul set în faţa fostului lider mondial WTA a împins meciul în decisiv. Acolo, doar experienţa jucătoarei germane a făcut diferenţa. Disputa a fost una echilibrată şi de calitate.

Cristian are un sezon foarte bun. A avut rezultate importante pe zgură şi a urcat pe locul 57 WTA, cea mai bună poziţie a carierei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed