Final de drum pentru Rafa Nadal! Legendarul jucător iberic nu a avut nicio şansă. Victorie categorică pentru Novak Djokovic

Final de drum pentru Rafa Nadal! Legendarul jucător iberic nu a avut nicio şansă. Victorie categorică pentru Novak Djokovic. Sârbul nu i-a dat nicio şansă marelui său rival pe care l-a eliminat de la Jocurile Olimpice 2024.

Rafa Nadal a fost învins în minim de seturi de către Novak Djokovic. Problemele medicale ale legendarului jucător iberic s-au văzut. Nu a putut ţine piept tăvălugului sârb.

Final de drum pentru Rafa Nadal!

Novak Djokovici, principalul favorit, s-a calificat în optimi la turneul olimpic de la Paris, după ce l-a eliminat pe spaniolul Rafa Nadal, fostul lider mondial ATP. Djokovic, în vârstă de 37 de ani, s-a impus, scor 6-1, 6-4, în faţa marelui său rival spaniol cu un an mai mare. Meciul a durat o oră şi 43 de minute.

Cei doi mari jucători s-au înfruntat pentru a 60-a oară. Djokovic conduce acum cu 31-29 în confruntările cu Nadal. Aceasta a fost prima lor înfruntare de după sferturile de finală de la Roland Garros din 2022. Atunci, aflat în mare formă, Nadal s-a impus. În optimi, Djokovic va evolua cu învingătorul meciului dintre germanul Dominik Koepfer şi italianul Matteo Arnaldi. Are mari şansă să câştige medalia de aur la Paris.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed