Vine Mircea Lucescu la naţională?! Anunţ surpriză al antrenorului. Răzvan Burleanu trebuie să ştie

Vine Mircea Lucescu la naţională?! Anunţ surpriză al antrenorului. Răzvan Burleanu trebuie să ştie. Tehnicianul care tocmai a împlinit 79 de ani este liber de contract din luna noiembrie a anului trecut.

Mircea Lucescu este una dintre ţintele lui Răzvan Burleanu. Şeful FRF tocmai a fost refuzat de către Gică Hagi.

Vine Mircea Lucescu la naţională?!

Mircea Lucescu a împlinit, dar nu vrea să mai stea pe margine. Ar putea fi varianta ideală pentru Răzvan Burleanu, mai ales că este liber de contract. „Am făcut ce-am putut pentru fotbal, pentru România. Să vedem dacă mai pot face…”, a reacționat, enigmatic, antrenorul, conform gsp.ro.

Chiar dacă nu a fost în prim plan după ce Edi Iordănescu a refuzat prelungirea contractului, Lucescu poate să fie varianta ideală. Mai ales după ce Gică Hagi, prima variantă de selecţioner a pus Farul în prim plan.

Răzvan Burleanu ar avea o şansă mai ales că are relaţii bune cu antrenorul. Şi ceilalți oficiali importanți ai forului sunt în relaţii bune cu fostul tehnician de la Dinamo Kiev. Cert este că Burleanu trebuie să se mişte repede. Până la ora primului meci oficial din Liga Naţiunilor mai sunt doar 6 săptămâni.

Pe lista celor de la Federaţie mai sunt Adrian Mutu, Cristi Chivu, Marius Şumudică sau Ladislau Boloni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed