Sorin Cârţu îi face echipa lui Costel Gâlcă! Jucătorul care nu are voie să lipsească. E vital pentru CSU Craiova

Sorin Cârţu îi face echipa lui Costel Gâlcă! Jucătorul care nu are voie să lipsească. E vital pentru CSU Craiova. Fostul preşedinte al celor de la CSU Craiova a vorbit după victoria cu CFR Cluj.

Costel Gâlcă a primit ordin. Sorin Cârţu l-a lăudat pe Takuto Oshima și i-a dat dreptate lui Costel Gâlcă în cazul titularizării lui Denil Maldonado.

Sorin Cârţu îi face echipa lui Costel Gâlcă!

Echipa lui Costel Gâlcă s-a impus, scor 2-0, pe terenul celor de la CFR Cluj. Cârţu vrea ca CSU Craiova să repete jocul şu cu Maribor. „Au o stare de spirit bună. Nu orice echipă poate să învingă la CFR și asta ar trebui să le dea o stare de spirit bună. Și data trecută jocul a fost influențat de niște greșeli personale, dacă eliminăm acest lucru cine știe.

Am văzut un număr 9 care în sfârșit a finalizat așa cum trebuie. Așa cum îl știam pe Koljic când a venit prima dată la echipă. Când ai niște atacanți centrali care se înscriu la gol te gândești că poți să marchezi, un 1-0 în prima repriză cu Maribor îți dă speranțe.

Koljic trebuie să aibă continuitate, golurile sunt statistici. Din perimetrul careului de 6 metri se dau cele mai multe goluri. De acolo este meritul atacantului sau al jucătorului care intră în zona respectivă.

Aseară au făcut o partidă consistentă, deși eu m-am ferit să fac analize când exista un avantaj numeric pentru o echipă. Au exploatat acest avantaj, cu excepția fazei din ultimele minute când CFR era aproape să egaleze”, a declarat Sorin Cârțu, conform fanatik.ro.

„Au exploatat avantajul ăsta într-un mod eficient, pentru că adversarul nu a avut alte situații prin care să spere. În prima parte m-au surprins, am avut o formulă exotică. Cred că o să îmi placă de Pikachu (n.r. Takuto Oshima).

Îmi place la el că se întoarce pe direcția de alergare, joacă mingea pe direcția de atac a echipei. Are fentele la el, cred că o să îmi placă de el. (n.r. – Dacă erai antrenorul Craiovei îl băgai titular pe Maldonado?)

Da, cu el jucam și eu. E și situația asta, îl sprijini, îi dădeam o posibilitatea să ajute echipa după greșeala pe care a făcut-o cu Maribor. Mai este și rotația asta pe care o gândește Gâlcă, Zajkov era la al treilea meci în șase zile la meciul retur cu Maribor.

Stau și mă gândesc și la partidele de campionat, Gâlcă are și obiectivul de a câștiga titlul, îi trebuie punctele. Ușor, ușor mi-am schimbat impresia despre Maldonado. Mi se pare apărătorul central care îți dă cea mai mare încredere dintre toți”, a mai spus Cârţu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed