Gică Hagi rupe tăcerea! De ce a refuzat, de fapt, echipa naţională. Dezvăluiri bombă ale antrenorului

Gică Hagi rupe tăcerea! S-a aflat de ce a refuzat, de fapt, echipa naţională. Dezvăluiri bombă ale antrenorului după negocierile pe care le-a avut cu şeful FRF, Răzvan Burleanu. Tehnicianul Farului a spus clar.

Gică Hagi a refuzat oficial naționala. Deşi Răzvan Burleanu a încercat să-l convingă, antrenorul a considerat că e mai importantă propria echipă.

Gică Hagi rupe tăcerea!

Gică Hagi s-a decis să spună adevărul despre echipa naţională. Va rămâne la Farul pentru a continua proiectul. Asta deşi pentru o clipă susţine că a fost tentat să accepte propunerea primită de a prelua postul rămas vacant după plecarea lui Edi Iordănescu. Hagi nu a vrut să renunțe la pachetul majoritar de acțiuni de la Farul, pentru a nu fi în incompatibilitate.

Hagi a emis un comunicat pe site-ul clubului Farul, prin care explică motivele care au dus la luare deciziei finale. „Dragi suporteri români, în urma discuțiilor din ultima perioadă, cu privire la dorința Federației Române de Fotbal de a fi noul selecționer al României, doresc să precizez următoarele:

– Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiții ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanța în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.

– Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federației Române de Fotbal de a fi selecționerul echipei naționale.

– A fost cu siguranță una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naționala României reprezintă visul oricărui tehnician român.

– Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România !

Cu respect, Gheorghe Hagi„, se arată în comunicatul lui Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed