Dan Petrescu, aproape de mutarea verii! Ce a făcut antrenorul celor de la CFR Cluj. Atacantul de titlu dorit insistent în Gruia

Dan Petrescu este foarte aproape să primească un atacant pe placul său. Președintele grupării din Gruia a dezvăluit că oficialii clubului negociază transferul jucătorului dorit de Gigi Becali.

Louis Munteanu este jucătorul pentru care Gigi Becali se luptă de foarte mult timp să îl obțină, iar CFR Cluj ar putea să obțină acest transfer.

Dan Petrescu, aproape de mutarea verii! Ce a făcut antrenorul celor de la CFR Cluj

După ce a fost refuzat în primă instanță, clubul condus de Neluțu Varga nu renunță și mai face încă o ofertă. Potrivit declarațiilor făcute de președintele Cristi Balaj la fanatik.ro, CFR Cluj este în negocieri avansate cu echipa la care Louis Munteanu este legitimat. În zilele următoare se poate anunța transferul.

Mai mult de atât, Dan Petrescu ar fi luat legătura cu atacantul, iar acesta și-ar fi exprimat dorința de a veni la Cluj.

„Se discută chiar la această oră, vorbim deja de detalii. (n.r. – Astăzi ar trebui să se închidă transferul lui Louis Munteanu?) Nu neapărat, dar există șanse. Discutăm despre detalii, este un transfer definitiv. Nu ar fi corect să vorbim despre FCSB în acest context.
Știu că își dorește foarte mult să vină la noi, el consideră că este un mediu potrivit pentru el. Din ce știu a discutat și Dan Petrescu cu el, e normal.

Dan Petrescu și-l dorește, mă gândesc că orice antrenor din România își dorește un jucător de valoarea lui Louis Munteanu”, a spus Cristi Balaj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed