Vedeta din România care i-a sucit minţile fotbalistului! Tocmai a făcut pasul cel mare. Dezvăluiri şi imagini de senzaţie despre cererea în căsătorie / Foto

Vedeta din România l-a cucerit pe fostul jucător al oltenilor de la CSU Craiova. Marius Constantin și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa Miruna Lazea. Imaginile au devenit virale.

Marius Constantin este liber de contract după despărțirea de echipa din liga secundă a României, Ceahlăul.

Vedeta din România care i-a sucit minţile lui Marius Constantin

Dacă cariera sportivă pare că este pe final, Marius Constantin abia își începe povestea de dragoste. Fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui.

„Nu m am gândit vreodată la acest moment, la această postare. Nu m am gândit la cum o să se întâmple sau la ce inel să fie sau la cum o să arăt când o să-l primesc sau unde și cu cine …

Eu vă prezint acest moment simplu.. nemachiată, necoafata, iar programarea la unghii este peste 2 zile și fără domnu’, ca lui nu-i place să se posteze…

Aș vrea mai mult să se vadă cu adevărat fericirea și liniștea din această poză, să nu se piardă esența.. să nu se acopere cu machiaje și să se piardă în detalii.

Acest inel îl pot considera doar un cadou.. cel mai frumos cadou pe care l-am primit și bineînțeles simbolul dragostei și al unei alte etape. Deci când se întâmplă asta, înseamnă ca trebuie să fie o legătură extraordinară și da, noi o avem!

Față de voi mă simt “îndatorată” să fac această postare și să anunț acest eveniment fericit din viața mea, a noastră. Sunt chiar fericită pentru tot ce am și se întâmplă și RECUNOSCĂTOARE.

Și acum.. ca să fie concret! Răspunsul a fost…DA!”, a scris Miruna pe contul său de Instagram.

Marius Constantin și Miruna Lazea sunt împreună de mai bine de un an, și, deși relația dintre cei doi nu a fost atât de publică precum mulți și-ar dori, cei doi au arătat că se iubesc foarte mult și că sunt de nedespărțit.

Cine este Miruna Lazea?

Miruna Lazea, originară din Timișoara, este o solistă de muzică de petrecere și este apreciată peste tot în țară, fiind invitată la multe evenimente, acolo unde Marius o mai însoțește din când în când.

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 15 ani, dar, așa cum și frumoasa solistă a declarat „15 ani ca cifră, dar niciun an ca principii”, mai pe scurt, vârsta este doar un număr!

Miruna este cunoscută la nivel național, așa cum am precizat și mai sus. Aceasta are și foarte multe melodii de petrecere, pe care le-a scos alături de celebrii interpreți din acest domeniu, cum ar fi Vali Vijelie, Costel Biju, Irina Maria Birou, Jean de la Craiova și Andrada Cerna.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed