Atac devastator la adresa lui Dan Petrescu! Mihai Rotaru l-a făcut praf în direct. Greşeala uriaşă a antrenorului

Atac devastator la adresa lui Dan Petrescu! Mihai Rotaru l-a făcut praf în direct. Greşeala uriaşă a antrenorului. Patronul celor de la CSU Craiova a taxat ieşirile suburbane ale tehnicianului celor din Gruia.

Dan Petrescu a pierdut meciul cu CSU Craiova şi şi-a revărsat frustrările la adresa arbitrului Marcel Bîrsan.

Atac devastator la adresa lui Dan Petrescu!

În pauza meciului dintre CSU Craiova şi CFR Cluj, Dan Petrescu l-a înjurat pe arbitru, dar nu a fost eliminat. Mihai Rotaru ia poziţie. „Avem un fotbal normal, dar da, cred că a exagerat şi putea fi eliminat. Cred că trebuia să fie eliminat (n.r.: Dan Petrescu).

Habar n-am, nu ştiu care au fost resorturile. Putea să îl elimine fără discuţie”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Dan Petrescu a răbufnit după meci. A contestat eliminarea lui Kamara. „Primul galben inexistent, inexistent. Nu puteai să dai două galbene în acest meci. De aia am avut nervii, când jucăm cu Craiova acelaşi arbitru. Acum 3 zile nu ştiam cine ne arbitrează, dar le-am zis celor din staff că ştiu cine va fi delegat. E acelaşi arbitru de 7 ani. De asta am avut şi acea reacţie. Numai pe el îl trimite la meciurile cu Craiova. De ce?

Nu înţeleg de ce îl trimit pe Bîrsan la meciurile cu Craiova. Ca şi atitudine sunt mulţumit de jucători. La primul galben nu am ce să îi reproşez lui Kamara. Am avut o reacţie nervoasă la pauză, nu trebuia. L-am întrebat pe arbitru de ce stai să dai galbene, du-te înauntru că suntem supăraţi. Pe mine mă afectează orice înfrângere, la fel şi pe jucători. Tensiunea e foarte mare pentru mine”, a spus Dan Petrescu, la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed