Gică Hagi se va enerva cumplit! Antrenorul Farului, contrat în direct. Acuzaţia care va stârni un mare scandal

Gică Hagi este susținut să preia funcția de selecționer, dar contestat că va face aceași treabă bună ca Edi Iordănescu. Un fost internațional a fost foarte sincer cu privire la numirea pe care Răzvan Burleanu urmează să o facă.

După ce Edi Iordănesc a anunțat că nu va mai continua la echipa națională de fotbal a României, FRF a început căutările pentru un nou selecționer, iar Gică Hagi a fost primul nume de pe listă.

Gică Hagi se va enerva cumplit! Antrenorul Farului, contrat în direct

Urmează ca, în jurul zilei de astăzi, 29 iulie, Gică Hagi să ia o decizie oficială cu privire la oferta făcută de Federația Română de Fotbal, iar în acest context, Dănuț Lupu a făcut câteva precizări.

„Eu îmi doresc ca Hagi să preia echipa națională și să reușească să aibă rezultate. N-aș vrea ca Hagi să nu aibă rezultate la echipa națională. Trebuie să recunoaștem că n-avem o echipă strălucită. Avem nevoie de o minune să ne calificăm la Campionatul Mondial. E într-o situație foarte delicată.

Gică nu va reuși niciodată să facă ce a făcut Edi, cum oricare alt antrenor, care va veni după Hagi, nu va reuși să facă ceea ce face Hagi. Fiecare antrenor va avea amprenta lui asupra echipei naționale. Edi are meritul că a reușit să facă un colectiv foarte unit.

Trebuie să recunoaștem că nici cu Edi nu am jucat uau, dar, totuși, am reușit să ne calificăm de pe primul loc, am trecut de grupe de pe primul loc.

La un moment dat, și Mircea Lucescu a vrut să fie antrenorul echipei naționale și să rămână și antrenor la echipa de club, dar nu au fost de acord. Nu cred că e normal să facă lucrul acesta. Oricât de corect ar fi un om, un 10% tot ar influența echipa la care a antrenat”, a declarat, pentru prosport.ro, Dănuț Lupu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed