Dan Petrescu s-a enervat! Verdict despre vedeta celor de la CFR Cluj. Greşeala uriaşă care s-a comis

Dan Petrescu nu vrea să renunțe la portarul echipei, după ce patronul Neluțu Varga se află în negocieri avansate cu o grupare din campionatul din afară. Este eligibil pentru regula under 21.

Neluțu Varga îi negociază viitorul lui Răzvan Sava.

Dan Petrescu s-a enervat! Verdict despre vedeta celor de la CFR Cluj

Patronul CFR Cluj-ului vrea să obțină 3 milioane de euro de la Udinese în schimbul portarului de 22 de ani, însă vrea să îl păstreze pe tot parcursul acestui sezon, iar acest lucru este susținut și de Dan Petrescu.

Totuși, tehnicianul echipei nu crede că este un lucru bun că informația transferului a ajuns în pres, deoarece îl poate afecta din punct de vedere al jocului.

Clar, că ideal ar fi varianta ca el să joace aici și de la anul… Între timp avem și noi timp să căutăm un portar. Ar fi ideal să joace aici și să fie luat de Udinese. Dar încă nu s-a semnat nimic, el e jucătorul lui CFR.

(nr. informațiile din presă) N-am înțeles ce se întâmplă. Nu e bine pentru băiat. Sper să nu îl afecteze, să rămână concentrat”.

Jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com anunță că Udinese vrea transferul lui Răzvan Sava de acum, și nu poate aștepta încă un sezon, deoarece portarul l-ar înlocui pe Marco Silvestri, dacă va fi cedat la Monza.

Italienii vor să plătească 2 milioane de euro, plus bonusuri ulterioare, pentru a-l transfera pe Sava.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed