Răzvan Burleanu, dat de gol! Cine îi va lua locul lui Edi Iordănescu. Gică Hagi l-ar fi refuzat deja

Răzvan Burleanu trece la planul B, în cazul în care înțelegerea cu Gică Hagi pică. Adrian Mutu este al doilea favorit pe lista șefului Federației Române de Fotbal pentru a prelua banca tehnică a naționalei.

Gică Hagi și Răzvan Burleanu au fost în negocieri pentru banca tehnică a echipei naționale, după ce Edi Iordănescu a anunțat că nu va semna prelungirea contractului.

Răzvan Burleanu, dat de gol! Cine îi va lua locul lui Edi Iordănescu

În jurul zilei de luni, 29 iulie, antrenorul de la Farul trebuie să își prezinte decizia celor de la FRF, iar în cazul unui răspuns negativ, oficialii Federației vor aplica panul B, adică Adrian Mutu.

Potrivit iamsport.ro, tehnicianul care este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, este noul favorit al forului condus de Răzvan Burleanu, iar Gică Hagi ar fi anunțat deja că va continua la Farul.

Faptul că Mutu a mai lucrat cu FRF, în perioada ianuarie 2020 – aprilie 2021, ca selecționer al României U21, este un prilej pentru oficialii Federației.

Ciprian Marica, îl susține pe Adrian Mutu

„Mutu a acumulat o experiență la nivel și de echipă națională, fiind selecționer la U21. Apoi, a reușit atât la Rapid, cât și internațional, să-și facă o experiență.

Să fim serioși, nu credeam în Edi Iordănescu atunci când a venit. Ne îndoiam de experiența lui, că n-ar fi cel mai oportun, dar uite că s-a dovedit că a fost. Așa că și lui Adi Mutu merită să i se dea încredere și să fie susținut, dacă el va fi ales”, a spus, la sport.ro, Ciprian Marica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed