Vedeta lui Elias Charalambous are tupeu! Anunţ clar înaintea meciului. Obiectivul sezonului pentru cei de la FCSB

Vedeta lui Elias Charalambous are tupeu! Anunţ clar înaintea meciului. Obiectivul sezonului pentru cei de la FCSB. Chiar dacă are un start mai slab de Superliga, campioana vrea să-şi ia revanşa în Europa.

Vedeta lui Elias Charalambous a trecut la ameninţări. Nici nu se gândeşte ca FCSB să nu treacă de Maccabi Tel Aviv.

Vedeta lui Elias Charalambous are tupeu!

Jucătorul lui Elias Charalambous a vorbit înaintea returului din turul e preliminar al Champions League. FCSB se duelează cu Maccabi Tel Aviv în manşa secundă, după 1-1 pe propriul terel.

Alex Băluţă a făcut o promisiune clară înaintea meciului. Spune că va face totul pentru ca FCSB să se califice în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Speranţele campioanei României sunt mari, având în vedere ocaziile ratate în manşa tur.

Băluţă poate fi arma secretă a celor de la FCSB în returul cu Maccabi Tel Aviv, care va fi miercuri, de la ora 21:00. „n.r. Cum ar fi să dai tu golul calificării?) Da, ar fi ideal pentru mine. Îmi doresc din tot sufletul să, dar nu contează cine va înscrie. Mai presus de golul meu este calificarea„, a spus Alex Băluţă, conform as.ro.

Mai mult, Alexandru Băluţă a avut şi un mesaj pentru fani, cărora le-a promis că va face totul pentru calificarea în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. „Sper ca toată galeria să fie alături de noi. Toţi suproterii să vină în număr cât mai mare pentru că avem nevoie de ei. Vă vom aduce acea calificare de care cu toţii avem nevoie„, a mai spus Băluţă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed