Alexandru Mitriţă are tupeu! Anunţul nopţii după victoria cu CFR Cluj: ‘Aveam nevoie de cele trei puncte’ + Sună adunarea înaintea disputei cu Maribor

Alexandru Mitriţă are tupeu! Anunţul nopţii după victoria cu CFR Cluj. CSU Craiova s-a impus în Gruia, scor 2-0. Vedeta oltenilor era în culmea fericirii după această victorie. Mai mult, i-a lăudat pe cei din Gruia.

Alexandru Mitriţă este mulţumit după 2-0 cu CFR Cluj. Are însă un obiectiv uriaş, joi seara, în Conference League.

Alexandru Mitriţă are tupeu!

Alexandru Mitriţă are tupeu. A spus clar că CSU Craiova trebuie să îi ia pe sus pe cei de la Maribor pentru a întoarce scorul de 0-2 din prima manşă. CSU Craiova visează să meargă în turul 3 preliminar al Conference League.

„Aveam nevoie de cele trei puncte. Veneam după o ânfrângere grea. Ştiam că CFR e o echipă de valoare, cu un antrenor de valoare. Ne bucurăm de victroie şi de mâine ne gândim la retur. Jucăm acasă şi trebuie să arătăm că jucîm acasă. Mergem peste ei să câştigăm şi să ne calificăm”, a spus Alexandru Mitriţă, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

După acest meci, CSU Craiova a acumulat 7 puncte şi este pe primul loc în Superliga. De partea cealaltă, CFR Cluj a rămas cu 4 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed