David Popovici şi-a surclasat toţi adversarii! Românul face senzaţie la Jocurile Olimpice 2024. Pas uriaş către medalia de aur

David Popovici şi-a surclasat toţi adversarii! Românul face senzaţie la Jocurile Olimpice 2024. Pas uriaş către medalia de aur. Campionul nostru a înotat perfect în semifinalele de la 200 de metri liber.

Înotătorul David Popovici s-a calificat, duminică seară, în finala probei de 200 m liber din cadrul competiţiei de înot de la Jocurile Olimpice. Popovici a înregistrat cel mai bun timp al semifinalelor 1:44.53.

David Popovici şi-a surclasat toţi adversarii!

David Popovici a concurat în a doua semifinală, de asemenea după ce a avut cel mai bun timp în serii. Ca urmare a rezultatelor din semifinale, Popovici va lua startul în finală de pe culoarul 4.

Alături de el, s-au mai calificat în ultimul act britanicul Duncan Scott, americanul Luke Hobson, germanul Lukas Maertens, australianul Maximillian Giuliani, lituanianul Danas Rapsys, britanicul Matthew Richards şi japonezul Katsuhiro Matsumoto. Finala va avea loc luni, de la ora 21.40.

Popovici, dublu campion mondial şi cvadruplu campion european, are în palmares un loc 4 la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Luni seara ar putea câştiga prima medalie olimpică din carieră.

Popovici a avut cel mai bun timp, 1:44:53! Înotătorul român a făcut o cursă fantastică, fiind la un moment dat foarte aproape de recordul mondial. Mai mult, a scăpat şi de principalul său rival, Hwang Sun-woo. Sud-coreeanul Hwang Sun-woo a ratat calificarea în marea finală.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed