Refuză Gică Hagi echipa naţională?! Anunţ bombă al antrenorului: ‘Îi voi comunica preşedintelui’+ Semnal de alarmă pentru Răzvan Burleanu

Refuză Gică Hagi echipa naţională?! Anunţ bombă al antrenorului de la Farul. Se pare că tehnicianul urmează să îl refuze pe şeful Federaţiei, Răzvan Burleanu. Deşi se credea că va accepta naţionala, lucrurile par clare.

Gică Hagi spune că Farul este extrem de importantă pentru el. Mai degrabă, ar refuza să preia echipa naţională.

Refuză Gică Hagi echipa naţională?!

Gică Hagi nu a dat un răspuns clar, deşi se credea că la finalul meciului cu FC Botoşani va spune dacă preia sau nu echipa naţională. Răspunsul nu a fost clar, dar se pare că îl va refuza pe Răzvan Burleanu.

„Am acceptat proiectul la Farul. O să vedeţi mâine ceea ce va fi clar. O să scriu un comunicat clar. Să îi comunic, să îi spun preşedintelui mâine. Preşedintele m-a sunat şi e corect să îl sun mai întâi şi să îl anunţ. Aşa e corect. Pentru mine Farul este foarte important”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului cu FC Botoşani, în direct la Digi Sport.

Burleanu pare în corzi acum. Naţionala mai are doar 6 săptămâni până la debutul Ligii Naţiunilor. Momentan, nu mai are selecţioner după ce Edi Iordănescu nu a mai vrut să-şi prelungească înţelegerea cu echipa naţională.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed