Rivalul lui Max Verstappen a spus adevărul! Cum şi-a surprins toţi adversarii. George Russell a scris istorie în Belgia

Rivalul lui Max Verstappen a spus adevărul! Cum şi-a surprins toţi adversarii. George Russell a scris istorie în Belgia. A reuşit să câştige cursa de Formula 1 cu o strategie riscantă, dar câştigătoare.

Rivalul lui Max Verstappen a avut o singură oprire la boxe în Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei. Asta l-a transformat în câştigător.

Rivalul lui Max Verstappen a spus adevărul!

George Russell a spus adevărul despre strategia câştigătoare din Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei. Pilotul de la Mercedes a plecat de pe locul 6. A avut o singură oprire la boxe şi a câştigat cursa. Russell a fost presat în final de Hamilton, dar a rezistat şi s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei.

Pe circuitul de la Spa, Russell a obţinut a doua sa victorie din acest sezon, după cea din Austria. Al treilea s-a clasat Oscar Piastri de la McLaren Mercedes, iar al patrulea Charles Leclerc (Ferrari), care plecase din pole position.

Max Verstappen, de la Red Bull Racing e în criză. Deşi a câştigat calificările sâmbătă, a pornit de pe poziţia a 11-a a grilei fiind penalizat. Nu a avut nicio şansă să se apropie de podium.

„Este un rezultat uimitor. Nu aveam în minte o victorie astăzi în şedinţa de strategie de cursă. Pneurile se simţeau ok, am tot spus echipei să trecem la o oprire la boxe. Lewis controla cursa şi se pregătea pentru victorie. Un 1-2 pentru o echipă înaintea pauzei de vară este senzaţional. În timpul cursei am tot vorbit pe radio cu echipa, dar a fost un efort de echipă. Am aruncat zarurile şi de data asta a mers. Ritmul maşinii a fost bun. 3 victorii în 6 curse pentru noi, mi-aş fi dorit ca următoarea cursă fi acut weekend-ul viitor„, a spus George Russel la finalul cursei.

La rândul său, Lewis Hamilton a vorbit despre problemele care l-au împiedicat să câştige cursa. „Vreau să îl felicit pe George pentru victorie. Ziua de vineri a fost una dezastruoasă. Nu prea m-am simţit deloc confortabil în primul viraj. A fost o surpriză pentru noi că George a mers până la cap pe aceste pneuri.

Pentru el a venit ca o surpriză ce a făcut George. Avem speranţe mari pentru a doua parte a anului, dar totul se decide cum începem weekendul. Dacă vom începe un puc mai bine cum a fost în Belgia, cred că rezultatele vor veni de la sine”, a spus Lewis Hamilton.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed