Revine Gică Hagi la naţională?! Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Răzvan Burleanu trebuie să ştie

Revine Gică Hagi la naţională?! Dezvăluiri de ultimă oră din interior. Răzvan Burleanu trebuie să ştie. Antrenorul celor de la Farul s-ar fi decis să accepte poziţia de selecţioner, dar nimic nu ar fi sigur până nu vine anunţul oficial.

Gică Hagi s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu pentru a prelua naţionala. Ultimele dezvăluiri arată că şeful FRF ar fi reușit să îl convingă pe Hagi să preia postul de selecționer.

Revine Gică Hagi la naţională?!

După ce Edi Iordănescu nu și-a mai prelungit contractul cu FRF, Răzvan Burleanu l-a contactat pe Gică Hagi. Vrea ca noul selecţioner să ducă România la Cupa Mondială din 2026.

Gică Hagi a fost numele cel mai des rostit în ședința Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal. Deși părea că va urma tot un refuz din partea lui Hagi, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au ales să facă un efort major și s-au deplasat până la Constanța pentru a discuta față în față cu Gică Hagi, conform prosport.ro.

Se pare că cele două părți au ajuns la un consens, după ce ultima oară neînțelegerile au primat. Conflictul de interese a fost evitat de cele două părți. Hagi este atât acționar, cât și antrenor la Farul Constanța, așa că este nevoie de o soluție pentru echipa sa.

Gică Hagi și-a făcut planurile destul de rapid. Știind că FRF nu acceptă ca selecționerul să se ocupe și de o echipă de club, Hagi a trebuit să se gândească la o posibilă variantă de înlocuitor. Cristi Chivu este pe placul patronului Farului, care a rămas liber de contract după despărțirea de Inter Milano. Chivu pare a fi un antrenor care s-ar potrivi perfect cu proiectul „marinarilor”, deoarece fostul fundaș al naționalei a antrenat numai tineri de mare perspectivă la Inter.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed