Final de drum pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Nu a avut nicio şansă la Jocurile Olimpice 2024. Eliminare categorică la dublu mixt / Foto

Final de drum pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Nu a avut nicio şansă la Jocurile Olimpice 2024. Eliminare categorică la dublu mixt. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au spus adio competiţiei.

Cea mai frumoasă sportivă din România nu a avut nicio şansă în al doilea meci al zilei. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut, fără drept de apel în sferturile de finală.

Final de drum pentru cea mai frumoasă sportivă din România!

Cea mai frumoasă sportivă din România a pierdut categoric în sferturile competiţiei de dublu mixt. Perechea formată din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs a fost eliminată, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul turneului olimpic de tenis de masă de la Paris.

Perechea de dublu mixt a României a fost învinsă fără drept de apel. A fost o victorie fără probleme pentru echipa sud-coreeană Lim Jonghoon/Shin Yubin, scor 4-0 (13-11, 11-8, 11-8, 11-8). La ediţia trecută a Jocurilor Olimpice, Ionescu şi Szocs au fost eliminaţi tot în sferturile de finală şi s-au clasat pe locul 5.

Pentru cea de-a zecea jucătoare a lumii mai rămâne o şansă la medaliile olimpice. S-a calificat, în prima parte a zilei, în turul secund al probei de simplu. Nu i-a dat nicio şansă adversarei pe care a învins-o cu scorul de 4-1.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed