Ungurii nu s-au mai abţinut! Dezvăluiri după debutul lui David Popovici la Jocurile Olimpice 2024. Primul pas către medalii

David Popovici a debutat duminică la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Ungurii nu s-au abținut și au făcut primele dezvăluiri despre înotător. Românul a făcut deja primul pas către medalii.

Jocurile Olimpice de la Paris 2024 au debutat oficial sâmbătă. A doua zi, duminică, a înotat și David Popovici în preliminarii la proba 200 m liber. Sportivul și-a câștigat seria și s-a clasat pe primul loc în clasamentul final cu 1:45.65.

David Popovici a debutat la Jocurile Olimpice de la Paris!

David Popovici și-a câștigat seria la 200 m liber și s-a clasat pe primul loc în clasamentul final cu 1:45.65, la câteva milisecunde de poziția secundă ocupată de Danas Rapsys.

”David Popovici conduce preliminariile!”, a titrat Swimming World Magazine.

Publicația a mai subliniat faptul că înotătorul român se gândește serios să devină campion olimpic la 200 m liber, la actuala ediție a Jocurilor de la Paris.

”O să fie un nou campion olimpic la 200 m liber. Se știe din aprilie. Cine va fi rămâne o întrebare bună. David Popovici cu siguranță vrea să fie în conversația asta”, au mai punctat americanii.

Și jurnaliștii maghiari consideră că Popovici a câștigat cea mai puternică serie din cele 4. „Tânărul clasic al României”, au titrat vecinii noștri.

„La 200 liber masculin, 25 de înotători au luat startul în patru curse, printre care  Popovici, tânărul clasic al României, a avansat cu cel mai bun timp, câștigând cea mai puternică, a patra cursă cu 1:45.65, în fața câștigătorului celei de-a treia curse, Lituanianul Rapsys Danas (1:45.91), dar numai cei doi au terminat în 1:46 minute”, au notat maghiarii de la Nemzeti Sport.

Popovici va evolua în semifinalele competiției de 200 de metri liber, în această seară, de la ora 21:53.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed