Dennis Man are Italia la picioare! Anunţul momentului despre tricolor. Jucătorul Parmei e în formă maximă / Video

După ce a reușit să marcheze în meciul cu Galatasaray, Dennis Man are Italia la picioare! A fost făcut anunţul momentului despre jucătorul Parmei care e în formă maximă în această perioadă.

Dennis Man tocmai a semnat prelungirea contractului cu Parma, valabil până în vara lui 2027. Internaționalul român are o evoluție foarte bună și a reușit să marcheze în meciul amical contra celor de la Galatasaray.

Dennis Man are Italia la picioare!

Sâmbătă seară, Parma a jucat un meci amical cu turcii de la Galatasaray, în care Man a reușit să înscrie. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-0. Forma internaționalului român din noul sezon, pare să fie una foarte bună. Deși a jucat numai 32 de minute, tricolorul a fost cel mai bun de pe teren. Italienii i-au prelungit contractul până în vara anului 2027.

Antrenorul l-a introdus în minutul 60, iar după numai zece minute a marcat, dar a avut și a avut și alte realizări. Pentru prestația sa, SofaScore l-a notat cu 8, cea mai mare notă de pe teren.

Man a mai avut o ocazie mare, dar șutul său s-a oprit în bară.

Tricolorul a contribuit la promovarea formației italiene în Serie A, alături de celălalt român, Valentin Mihăilă. Cei doi jucători sunt apreciați de oficialii echipei din peninsulă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed