Avertisment pentru Sorin Cârțu! Cum îi încurcă pe oamenii lui Costel Gâlcă. Fostul preşedinte de la CSU Craiova a dat cărţile pe faţă

Sorin Cârțu, fostul președinte al celor de la CSU Craiova, a dezvăluit subiectul unei discuții aprinse cu unul dintre angajații grupării din Bănie. Dezvăluirile au fost făcute la scurt timp după ce alb-albaștrii au fost înfrânți de către Maribor, scor 0-2, în preliminariile Conference League.

Sorin Cârțu a fost jucător, tehnician și președinte în Cetatea Băniei. Printre altele, acesta a comentat și transferurile efectuate de către craioveni, în cadrul celei mai recente ferestre de mercato.

Avertisment pentru Sorin Cârţu!

Discuția s-a purtat pe baza profețiilor oferite de către fostul oficial al oltenilor, de-a lungul timpului, în ceea ce privește activitatea clubului din Bănie.

„Am avut o discuție amicală cu Milică Pieleanu. Dintr-una în alta îmi spune: «Nea Sorine nu mai spune de jucători, că tot ce spui se întâmplă ». Și eu ce să fac, eu spun ce văd, tu crezi că mie îmi pare bine? Am încredere. Dar uite ce se întâmplă.

Un meci internațional te pune în niște ipostaze în care îți dovedești niște calități, aici le dovedești. E un meci revanșă, să vedem ce reacție au. În primul rând trebuie să lucreze la atitudinea specifică partidelor internaționale, este o miză aici.

Te bați în toate felurile un campionat întreg să ajungi aici și când ajung aici ieși din prima. Parcă joci în Cupa Balcanică în primele tururi, nu le facem față?”, a spus Sorin Cârțu, la Fanatik.

„A greșit echipa!”

În ceea ce privește eșecul oltenilor în fața celor de la Maribor, Cârțu este de părere că Gâlcă a greșit primul 11 pentru partida din Conference League.

„A greșit echipa din punctul meu de vedere. Nu e prima dată când jucăm cu Ivan într-o poziție de atacant central și nu dă randament. Trebuie să iei în calcul și faptul că adversarul vine și face pressing pe compartimentul tău de apărare.

Anzor și Crețu nu sunt niște mijlocași centrali defensivi care se implică foarte mult în dezvoltarea jocului sau fac demarcări pe orizontală, susțin fundașii laterali și fundașii centrali și fac triunghiuri cu ei, astfel încât să poți să ieși cu o minge constructivă de acolo.

În momentul în care adversarul vine cu pressing urmează și pasa lungă, mingi care sunt pierdute la multe partide în care Ivan a jucat atacant central. 90% din pasele astea sunt pierdute, rar se pot fructifica, mai ales că adversarul nu îți dă posibilitatea!”, a spus Cârțu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed