Cea mai frumoasă sportivă din România a dat lovitura! Meci fabulos la Jocurile Olimpice 2024. Bernadette Szocs nu i-a dat nicio şansă adversarei / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România a dat lovitura! Meci fabulos la Jocurile Olimpice 2024. Bernadette Szocs nu i-a dat nicio şansă adversarei. S-a impus fără probleme în runda inaugurală.

Cea mai frumoasă sportivă din România face senzaţie la Jocurile Olimpice 2024. După victoria de la dublu mixt, a urmat şi cea de la simplu.

Cea mai frumoasă sportivă din România a dat lovitura!

Cea mai frumoasă sportivă din România e în mare formă la Jocurile Olimpice 2024. A zecea jucătoare a lumii a făcut spectacol în primul tur de la proba de simplu. Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs s-a calificat în turul doi al probei de simplu, de la Jocurile Olimpice de la Paris.

În primul tur, Bernie, în vârstă de 29 de ani şi cap de serie 5, a trecut de singaporeza Zhou Jingyi. S-a impus, fără probleme, scor 4-1 (9-11, 11-4, 11-3, 11-7, 11-9). Meciul româncei a durat doar 36 de minute.

În turul secund, Bernadette Szocs o va întâlni pe învingătoarea meciului dintre Margaryta Pesotska (Ucraina) şi Orqwan Peranang (Thailanda).

Szocs a cedat doar primul set al întâlnirii cu Zhou. Apoi, jucătoarea din România a jucat perfect. A controlat categoric celelalte patru acte ale meciului cu sportiva din Singapore. Și Eliza Samara s-a impus în primul tur al competiției individuale feminine, aseară, învingând-o pe ucraineanca Solomya Brateyko cu 4-3 (6-11, 11-3, 8-11, 11-9, 13-11, 9-11, 11-4).

Bernadette Szocs și-a făcut debutul în competiția de la Paris ieri, la dublu mixt. Alături de Ovidiu Ionescu au obținut prima lor victorie, în fața perechii australiene Jee Minhyung și Nicholas Lum, cu scorul de 4-1 (11-5, 6-11, 14-12, 11-4, 11-3). Astfel, perechea din România s-a calificat în sferturile competiţiei de dublu mixt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed