Vestea momentului despre vedeta lui Gică Hagi! Ce a făcut atacantul dorit de Gigi Becali. Anunţ de ultimă oră despre jucător

Vestea momentului despre vedeta lui Gică Hagi, atacantul care a fost dorit și dorit de Gigi Becali la FCSB. A fost făcut anunțul de ultimă oră despre jucătorul celor de la Fiorentina. S-a aflat ce a făcut la ultimul meci.

Louis Munteanu, vedeta lui Gică Hagi, a fost titular în al doilea amical disputat de Fiorentina în cantonamentul din Marea Britanie. Echipa atacantului dorit și de Gigi Becali, a fost învinsă cu 2-1 de Preston.

Vestea momentului despre vedeta lui Gică Hagi!

Louis Munteanu a fost titular pentru Fiorentina, dar prin jocul prestat nu s-a făcut remarcat. La pauza meciului a fost schimbat de antrenorul Raffaele Palladino.

”Doar 45 de minute pentru atacantul român care nu s-a văzut prea mult.
În primul cantonament a părut că a revenit mai matur și mai structurat, dar nu a repetat evoluțiile din meciurile trecute și a ajutat foarte puțin atacul.”, a relatat firenzeviola.it despre Louis Munteanu.

Înaintea stagiului de pregătire din Marea Britanie, Louis Munteanu a fost inclus de Fiorentina și în cantonamentul din Italia, unde a avut evoluții mult mai bune.

Pentru Fiorentina urmează și meciurile de pregătire cu Hull City (30 iulie), Montpellier (4 august) și Grosseto (5 august).
Până în acest moment, nu au existat zvonuri conform cărora gruparea din peninsulă ar dori să-i prelungească înțelegerea atacantului cu 11 selecții la naționala U21.

Actualul acord al lui Louis Munteanu cu Fiorentina expiră în vara anului 2025.

Gigi Becali, ofertă pentru Louis Munteanu!

În ultimele zile, în presă s-a vehiculat faptul că FCSB a reluat negocierile pentru transferului atacantului de la Fiorentina, după ce Ioan Varga, patronul de la CFR Cluj, anunța și el că este foarte aproape să-l aducă pe Louis Munteanu în Gruia.
Becali a confirmat acest lucru și a dezvăluit care a fost oferta trimisă pentru internaționalul român, însă trebuie să-l convingă și pe acesta să semneze.

”Am făcut ofertă de două milioane de euro ieri. Trebuie să-l conving pe Louis acum. Nu prea e stelist, din ce am înțeles eu. Poate ne înțelegem, cine știe, trebuie să iau marcator adevărat, n-am ce să fac”, a declarat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către finul Adrian Mutu. Farul nu mai are nicio şansă

Avertisment teribil pentru Gică Hagi! Verdictul dat de către...

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed