Dan Petrescu îşi pierde vedeta?! Dezvăluiri de ultimă oră despre jucătorul lui CFR Cluj. Omul lui Neluţu Varga a spus clar

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit în ce condiții se va materializa transferul lui Karlo Muhar, mijlocaș croat!

Al Wahda l-a dorit pe Muhar, însă negocierile au picat subit, iar transferul acestuia nu s-a mai întâmplat. Astfel, croatul a revenit în primul 11 al celor de la CFR Cluj, în cadrul turului 2 Conference League.

Dezvăluiri de ultimă oră despre jucătorul lui CFR Cluj!

Cristi Balaj a dezvăluit motivul pentru care transferul mijlocașului nu s-a mai materializat.

„(n.r. – A fost ultimul meci al lui Muhar la CFR Cluj?) Nu se știe. Muhar este un jucător care a avut oferte din zona arabă, doar că atât timp cât este jucătorul nostru ne-am dorit să fie prezent la pregătire, să se antreneze.

Având o perioadă atât de aglomerată a dorit să joace, antrenorul a considerat de cuviință să îl introducă. Dorința e una, intenția e altă. Este o distanță mare până la trimiterea unui contract ferm cu condiții de plată, mai ales din zona arabă.

A început campionatul, o să acceptăm doar dacă există o ofertă clară. În cazul lui Otele a fost seriozitate maximă!”, a spus Cristi Balaj, conform Fanatik.

Balaj a explicat de ce gruparea ardeleană nu s-a putut impune în fața celor de la Neman Grodno.

„Și noi ne așteptam să câștigăm. Ne-am fi dorit o victorie. Era important să nu luăm gol. Am suferit în sistemul defensiv și am primit patru goluri în două meciuri, în primele două etape. Este singurul lucru pozitiv de remarcat.

În rest, a lipsit golul. Am spus de la început că această echipă e o surpriză pentru noi, o necunoscută. A fost și o surpriză. Au fost destul de agresivi, pregătirea fizică a impresionat. Nu ascund faptul că, din punctul nostru de vedere, meciul ăsta a fost mult mai greu decât jocul de la Rapid.

Mi s-a părut o echipă mai arțăgoasă, cu dueluri aeriene pe care le-au câștigat. Asta spune totul despre echipa din Belarus. Nu neapărat că am fost surprinși, ne așteptăm la orice, ne-am fi dorit să câștigăm. Am avut ocazii, dar nu le-am fructificat!”, a mai spus Cristi Balaj.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed