Probleme mari pentru Gică Hagi! Anunţul făcut înaintea meciului. Ce se întâmplă, de fapt, la Farul

Echipa lui Gică Hagi a început cu stângul noul sezon de Superliga! Acest lucru nu este deloc pe placul tehnicianului care a făcut și un anunţ înaintea meciului cu FC Botoșani. Cu toate că nu au reușit să marcheze niciun gol, cei de la Farul sunt optimiști.

Gică Hagi este dezamăgit de debutul echipei sale în noul sezon și ia în calcul mai multe variante pentru redresarea situației. Tehnicianul vrea să aducă un nou fotbalist care să schimbe jocul și să găsească drumul spre victorie.

Probleme mari pentru Gică Hagi!

Farul Constanța este singura echipă din campionat fără gol marcat, de la debutul noii ediţii de Superliga. Echipa de la malul mării a pierdut la zero cu Unirea Slobozia și au remizat cu Oțelul Galați, în primele meciuri ale noului campionat.

Hagi vrea să îl aducă la Ovidiu pe Denis Alibec, cu care a mai lucrat în trecut.

”Suntem nemulțumiți că nu am marcat. În față (n.r. în atac) avem probleme. Îl așteptăm pe Denis, să vedem ce gând are. Este clar că reprezintă una dintre soluții, dacă are nu își găsește echipă afară. Așa am înțeles de la el.
Trebuie să ne mișcăm, să găsim ceva și să ne mai întărim în atac. Trebuie să găsim ceva. Încercăm să vedem ce avem și în ‘casă’, pentru că am ieșit campionii României la juniori.

Avem un vârf, pe care îl cheamă Cocoș. Are calități, este foarte inteligent și îi place golul. Probabil încă nu este pregătit la nivelul primei ligi, dar suntem acolo și încercăm.

Îl avem și pe Doicaru, și altul născut în 2008, Avramescu. Stați liniștiți că ceva o să scoatem de unde trebuie, dar este nevoie de timp. Cu copiii trebuie să lucrezi în timp, nu poți să lucrezi de azi pe mâine.

Așa îl avem pe Iancu, un vârf care simte golul și sperăm să marcheze de data asta. Ce vine din spate vom vedea”, a declarat Hagi. Farul va întâlni pe FC Botoșani, duminică, 28 iulie, de la ora 19:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed