Andrea Compagno are China la picioare! Atacantul italian face show la noua echipă. Gigi Becali are de ce sa îl regrete

Italianul Andrea Compagno are China la picioare! Atacantul înscrie gol după gol și face show la noua echipă. Patronul Gigi Becali are de ce sa îl regrete pe fostul său jucător car ar fi putut fi unul dintre oamenii de bază ai echipei.

Gigi Becali la transferat pe vârful Andrea Compagno la Tianjin, în China, acolo unde este în topul marcatorilor. Italianul a înscris și în ultima partidă cu Qingdao West, încheiată cu 2-1.

Gigi Becali are de ce să regrete!

Andrea Compagno, fostul atacant de la FCSB, e mașinărie de goluri în China! Italianul s-a adaptat foarte bine la Tianjin Jinmen Tiger și înscrie pe bandă rulantă. Acesta a fost cedat la începutul anului pentru suma de 150.000 de euro, potrivit fanatik.ro, după ce a intrat în dizgrația lui Becali.

După numai opt minute jucate în partida precedentă, italianul a deschis scorul, ajutat de pasa lui Albion Ademi. Tianjin a câștigat cu 2-1 și a urcat pe locul 7 în clasament, cu 27 de puncte.

13 goluri a marcat atacantul pentru echipa sa, care a evoluat în România și la FC U Craiova. Acesta ocupă locul 5 în clasamentul marcatorilor, la egalitate cu Cephas Malele, fostul atacant de la FC Argeș și CFR Cluj.

Suporterii roș-albaștrilor au fost extrem de triști pentru plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB. Evoluțiile fotbalistului din China îi determină pe fanii campioanei României să-l regrete și mai mult pe atacantul în vârstă de 28 de ani.

FCSB traversează o perioadă foarte dificilă în acest start de sezon. Clubul patronat de Becali a bifat trei meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. Echipa antrenată de Elias Charalambous a remizat cu Unirea Slobozia (2-2), Maccabi Tel Aviv (1-1) și a pierdut cu Oțelul (0-2).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed