Vestea momentului despre Gică Hagi! Răzvan Burleanu a dat lovitura. Dezvăluiri de ultimă oră de la negocieri

Edi Iordănescu a demisionat din funcția de selecționer al echipei naționale, la scurt timp după finalizarea Campionatului European din Germania! Suporterii tricolorilor nu au avut prea mult timp pentru a procesa informația, căci „Casa Fotbalului” deja a dat startul căutărilor unui înlocuitor al acestuia.

Primul favorit pe lista de potențiali tehnicieni ai naționalei, a lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, ar fi chiar Gică Hagi! Conform digisport.ro, sunt șanse de 90% ca managerul de Farul Constanța să ocupe postul lăsat vacant de către Edi Iordănescu.

Vestea momentului despre Gică Hagi!

Conform informațiilor oferite de către sursa menționată anterior, Răzvan Burleanu l-ar fi vizitat pe Gică Hagi în Constanța, însoțit de către directorul tehnic FRF, Mihai Stoichiță.

Pentru a deveni selecționerul României, Hagi trebuie să numească un nou antrenor pe banca tehnică a celor de la Farul Constanța. Cel mai probabil, Adrian Mutu va prelua echipa de la Marea Neagră.

Mai mult de atât, „Regele” este nevoit să cedeze acțiunile pe care le deține la Farul.

După ce și-a încheiat cariera, în urma aventurii de la Galatasaray, Gică Hagi a dar curs propunerii Federației Române de Fotbal și i-a pregătit pe tricolori, de-a lungul unei perioade de aproximativ trei luni.

„Regele” a mai antrenat echipa națională în intervalul de timp septembrie 2001 – noiembrie 2001.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed