Costel Gâlcă se va enerva cumplit! Acuzaţii devastatoare la adresa lui Mihai Rotaru. Ce s-ar întâmpla, de fapt, la CSU Craiova

Costel Gâlcă se va enerva cumplit! Acuzaţii devastatoare la adresa lui Mihai Rotaru. S-a aflat ce s-ar întâmpla, de fapt, la CSU Craiova. După ce a pierdut cu Maribor, scor 0-2, a început scandalul.

Costel Gâlcă este aproape de a rata Europa. Asta după înfrângerea din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Costel Gâlcă se va enerva cumplit!

Evoluția jucătorilor lui Costel Gâlcă a fost destul de slabă, astfel că au apărut și multe reacții negative. În afara lui Sorin Cârțu și Pavel Badea a lansat un atac dur la adresa finanțatorului Mihai Rotaru.

”Am ridicat această discuție (n.r. legată de numărul mare de antrenori schimbați) inclusiv celui care conduce clubul. La ora actuală, domnul Rotaru le cam face pe toate, dânsul centrează, driblează, finalizează.

Driblingurile în fotbal sunt greu de făcut, trebuie făcute de jucători cu valoare ca să îți depășești adversarul. Probabil că nu ar fi rău să existe mai multe persoane în club care să aibă posibilitatea de a decide managementul echipei”, a declarat Pavel Badea, conform fanatik.ro.

Badea a subliniat însă că nu are nimic de reproșat antrenorului Gâlcă. ”Am fost unul dintre cei care l-au propus pe Gâlcă. Consider că pentru grupul actual este extrem de benefic, pentru caracterul, atitudine și seriozitatea pe care le transmite grupului. În fotbal după jocuri toți avem motive să considerăm că s-a greșit.

Gâlcă este antrenor, și-a asumat responsabilitatea și are obiective. În cazul în care nu va reuși să își îndeplinească obiectivele o să avem toți de suferit”, a mai spus Badea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed