Bernd Storck s-a enervat cumplit! Acuzaţii dure la adresa arbitrajului: ‘A fost penalty după toate regulile’ + Cuvinte dure şi la adresa propriei echipe

Bernd Storck s-a enervat cumplit! Acuzaţii dure la adresa arbitrajului. Antrenorul celor de la Sepsi şi-a ieşit din minţi după egalul contra celor de la Dinamo, scor 1-1. A spus clar că echipa sa a avut un penalty clar în prima parte.

Mai mult, Bernd Storck nu şi-a iertat nici propria echipă. Este extrem de nervos după prestaţia propriei echipe din repriza a doua, cu Dinamo.

Bernd Storck s-a enervat cumplit!

„Am meritat golul. A fost un penalty. Henţ clar după toate regulile trebuia să avem penalty. Apoi. ne-am pierdut stilul de joc. Nu am fost răi în apărare, dar în atac au fost problemele. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Nu vorbesc despre noi achiziţii. Vorbesc doar despre jucătorii pe care îi avem”, a spus Bernd Storck, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Bernd Storck a vorbit şi despre autorul golului, Florin Ştefan. Este extrem de mulţumit de evoluţia jucătorului. „Florin Ştefan are o poziţie diferită. Nu e doar fundaş, are şi sarcini ofensive”, a mai spus antrenorul german, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed