Anunţ crucial despre David Popovici! Ce trebuie să se întâmple cu sportivul român. Doar aşa poate da lovitura la Jocurile Olimpice 2024

Anunţ crucial despre David Popovici! S-a aflat ce trebuie să se întâmple cu sportivul român. Doar aşa poate da lovitura la Jocurile Olimpice 2024. Şefa nataţiei din România a dat ordin înaintea competiţiei de la Paris.

Camelia Potec a oferit dezvăluiri de ultimă oră despre David Popovici. Sportivul român urmează să debuteze la Jocurile Olimpice 2024.

Anunţ crucial despre David Popovici!

Şefa nataţiei din România a spus clar. Are mare încredere că sportivul de 19 ani poate aduce din nou o medalie la înot pentru România. Popovici va debuta la Jocurile Olimpice în seriile probei de 200 m liber, probă la care este considerat principalul favorit.

Camelia Potec a dezvăluit că sportivul nu a fost deranjat în această perioadă. A fost în legătură doar cu oamenii din staff-ul său. Fosta campioană olimpică a transmis că sportivul de 19 ani este nerăbdător să debuteze în competiția de la Paris, conform gsp.ro.

„Sperăm ca David să fie bine și să arate tot ce a pregătit, începând cu partea de calificare, apoi în semifinale și în finale, el având aici două probe. Nu ai cum să îți respecți 100% linia și strategia pe care o faci de acasă, trebuie să te adaptezi din mers. Iar când vorbim de sport vorbim de a te simți bine într-o cursă, de a schimba tactica dacă este nevoie, în funcție de adversari, și de a încerca să termini cât mai sus.

Avem speranțe că putem întrerupe anii lungi în care înotul românesc n-am mai adus medalii de la Jocurile Olimpice.

Există oameni în staff-ul lui cu care ținem legătura zilnic. David în momentul de față nu trebuie să fie să fie deranjat, trebuie să concentreze pe ce are de făcut și să asculte de un singur om. Și aici vorbim de antrenorul său.

Într-adevăr, este un pic nerăbdător să înceapă competiția și cred că va conta foarte mult ceea ce se va întâmpla și cum se va simți în primele trei curse”, a declarat Camelia Potec.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed