Vine Gică Hagi la naţională?! Anunţul momentului făcut de antrenorul de la Farul. Răzvan Burleanu trebuie să ştie

Vine Gică Hagi la naţională?! Anunţul momentului făcut de antrenorul de la Farul. Răzvan Burleanu trebuie să ştie. Tehnicianul echipei constănţene rupe tăcerea şi vorbeşte despre oferta primită.

Gică Hagi a fost ofertat să preia echipa naţională. Răzvan Burleanu a rămas descoperit după ce Edi Iordănescu nu a mai vrut să-şi prelungească înţelegerea.

Vine Gică Hagi la naţională?!

Gică Hagi a spus clar. Antrenorul farului a dezvăluit când îi va da răspunsul final lui Răzvan Burleanu. Asta după ce oficialii FRF l-au pus primul pe lista posibililor înlocuitori ai lui Edi Iordănescu.

Gică Hagi a oferit declarații înaintea partidei echipei sale, Farul, cu Botoșani. Partida se va disputa duminică, de la ora 19:00. Hagi a spus că după meciul cu Botoșani va face anunţul. Managerul constănțenilor va fi nevoit să renunțe la echipă și să-și cedeze acțiunile, în cazul în care va prelua naționala, pentru a nu exista astfel un conflict de interese.

De asemenea, Hagi a subliniat că este concentrat pe deplin la ceea ce are de făcut la Farul, pentru moment. asta pentru că echipa nu a înregistrat nicio victorie în acest sezon de Superliga.

„Nu știu, vom vedea. Vorbim de meciul cu Botoșani. După meciul cu Botoșani, cu siguranță voi anunța decizia pe care am luat-o. (N.r. Poate fi ultimul meci la Farul?) E un meci important. Hai să ne concentrăm și după meci veți auzi în ce direcție, dar, vă dați seama, că e un proiect important la Constanța”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed