Ion Ţiriac s-a enervat cumplit! Cuvinte dure ale magnatului. Afirmaţiile care vor stârni un mare scandal

Ion Ţiriac s-a enervat cumplit! Cuvinte dure ale magnatului. Afirmaţiile care vor stârni un mare scandal. Cel mai bogat român i-a făcut praf pe francezi chiar după deschiderea Jocruilor Olimpice 2024.

Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut. Ceremonia de deschidere de la Jocurile Olimpice 2024 nu a fost deloc pe placul magnatului.

Ion Ţiriac s-a enervat cumplit!

Ion Ţiriac a râs de francezi după ce a văzut ceremonia de deschidere de la Jocurile Olimpice 2024. Totuşi, cel mai bogat român s-a bucurat teribil pentru Nadia Comăneci, care a purtat flacăra olimpică, alături de alte trei nume uriaşe, Rafa Nadal, Carl Lewis şi Serena Williams.

Mai mult, Ţiriac le-a transmis francezilor că vor ieşi pe minus, din punct de vedere economic, după competiţia pe care o organizează, conform sport.ro. ”Cei mai reprezentativi 4 atleți care sunt în lumea asta. M-a bucurat foarte mult Nadia, dar m-am bucurat și mai mult de Nadal! Pentru că o merită. Au fost cei 4 care au reprezentat (n.r. – Rafa Nadal, Nadia Comăneci, Serena Williams și Carl Lewis. Au traversat toți Sena în aceeași barcă la ceremonia de deschidere a JO). Nu vorbesc de Zidane, care este reprezentantul Franței.

Cât despre organizare, o treabă nouă. Foarte diferită, ăsta este Parisul zilei de astăzi, cu travestiții, cu homosexualii. O realitate care ne-a făcut să vedem aceste dansuri. Probabil că cele 18 miliarde de euro – cât au costat aceste Jocuri Olimpice – probabil că le merită, din punct de vedere economic, nici jumătate nu cred că vor recupera, dar au făcut o treabă ca francezii. Să sperăm că noi o să facem o treabă „ca românii” și ne întoarcem cu bucurie acasă”, a spus Ţiriac, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed