Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura la Jocurile Olimpice 2024! Jaqueline Cristian, meci maraton la Paris. A eliminat-o pe reprezentanta gazdelor

Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura la Jocurile Olimpice 2024! Jaqueline Cristian, meci maraton la Paris. A eliminat-o pe reprezentanta gazdelor după o partidă absolut dramatică. Totul s-a decis în trei seturi.

Urmaşa Simonei Halep a dat marea lovitură în primul tur al turneului de tenis de la Jocurile Olimpice 2024.

Urmaşa Simonei Halep a dat lovitura la Jocurile Olimpice 2024!

Urmaşa Simonei Halep, Jaqueline Cristian, locul 61 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în turul doi al probei de simplu feminin din cadrul turneului olimpic de tenis de la Paris. A trecut în runda inaugurală de sportiva franceză Caroline Garcia, numărul 25 mondial şi cap de serie 17.

Românca s-a impus cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4, în două ore şi 35 de minute. În turul doi, Jaqueline o va înfrunta pe câştigătoarea meciului Naomi Osaka (Japonia) – Angelique Kerber (Germania).

Tot sâmbătă, Ana Bogdan, locul 96 WTA, a fost eliminată de italianca Jasmine Paolini (5 WTA), scor 7-5, 6-3, şi Irina Begu (136 WTA) a pierdut în faţa liderului mondial, poloneza Iga Swiatek, scor 2-6, 5-7.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed