Dezvăluiri de ultimă oră despre Gică Hagi! Ce i-a cerut lui Răzvan Burleanu. Amănunte incendiare de la negocieri

Ciprian Marica, acționarul minoritar al celor de la Farul Constanța, a oferit noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi și Federația Română de Fotbal, în ceea ce privește ocuparea poziției de tehnician al echipei naționale!

Răzvan Burleanu nu a primit, încă, un răspuns categoric din partea managerului constănțenilor. Gică Hagi ar avea anumite pretenții greu de îndeplinit de către oficialii FRF.

Dezvăluiri de ultimă oră despre Gică Hagi!

În cazul în care ar accepta oferta lui Răzvan Burleanu, Gică Hagi ar putea lăsa în urmă o serie de probleme administrative, în biroul celor de la Farul Constanța.

Managerului grupării de la Marea Neagră i-a fost oferit un termen limită, pentru a oferi un răspuns Federației, valabil până la data de 16 august.

„Mă așteptam ca Federația să facă mai mult pentru Edi Iordănescu. Mă aștept să facă unele compromisuri. Să facă niște lucruri și pentru Gică Hagi. Îmi imaginez că Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat.

Gică e obișnuit de la Farul ca el să decidă tot ce se petrece la echipă. Și atunci, din punctul ăsta de vedere, Federația trebuie să facă niște concesii. Să accepte niște reguli clare pe care Gică le va avea

Eu știu cât de mult își dorește Gică o nouă provocare. Și pentru el, pentru că știu că-și dorește să fie antrenorul echipei naționale, mi-aș dori ca acest lucru să se îndeplinească. Chiar dacă nu avem un backup și nu știm ce vom face sau care vor fi datele problemei mai departe pentru Farul. Dar pentru Gică personal, mă gândesc că acestă provocare ar fi benefică!”, a spus, citat de fanatik.ro, Ciprian Marica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed